Searching...
Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗN ΑΦΥΠΝΙΣΗ TOY ΛΑΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

5/19/2012 10:19:00 π.μ.

Αφού 2 χρόνια  μας βομβάρδισαν  με  τόνους  ενοχής, φοβίας, πανικού, τώρα χρησιμοποιούν  το πιο βαρύ τους οπλοστάσιο, γιατί από τα αποτελέσματα των εκλογών  κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν τσιμπάει πλέον.
Μετά τα διλήμματα ευρώ η δραχμή, μέσα η έξω από την Ευρώπη, ο τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη  μίλησε για 1 εκατομμύριο παράνομους μετανάστες, 1,5 εκατομμύριο ανέργους, 2 εκατομμύρια φτωχούς, που παρ’ ότι υπάρχουν , έχουμε κοινωνική ειρήνη. Άφησε να εννοηθεί, ότι αν κάνουμε λάθος στην εκλογική μας επιλογή θα ξεσηκωθούν όλοι αυτοί και θα βγουν συμμορίες με καλάσνικωφ και θα έχουμε εμφύλιο πόλεμο.
Οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε, ότι οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι αποκλεισμένοι είναι αποτέλεσμα της πολίτικης την όποια υπηρετεί και ψηφίζει, χωρίς να την έχει διαβάσει. Του υπενθυμίζουμε επίσης, ότι  πετυχημένος πολιτικός είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα αίτια της εξαθλίωσης και δεν καυχιέται επειδή δεν αντιδρούν οι εξαθλιωμένοι.
Η διαπίστωση του ότι με τόση εξαθλίωση υπάρχει κοινωνική ειρήνη με τρομάζει. Θυμίζει γιατρό πειραματικού εργαστηρίου που καμαρώνει για τα λοβοτομημένα  πειραματόζωα του, γιατί είναι ανίκανα να αντιδράσουν. Δεν  διστάζει να φέρει στις μνήμες μας τον εμφύλιο και να μας απειλήσει με  αυτό. Ξέρει κάτι και δεν μας το λέει;
Στο ίδιο μήκος κύματος φυσικά και ο αρχηγός της ΝΔ, που μιλεί για την επιδιωκόμενη διάλυση της ΕΛ.ΑΣ από το ΣΥΡΙΖΑ και την εγκαθίδρυση κράτους παρανομίας. Για τη διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας και την κατάσταση που επικρατεί τον παραπέμπουμε στις ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών τους φορέων.
Υπενθυμίζουμε και στον κ. Σαμαρά, ότι το σκληρότερο πρόγραμμα λιτότητας που διέλυσε τις υπηρεσίες και ισοπέδωσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, το  εφάρμοσε ο ίδιος ως συγκυβέρνηση.
Δεν υπάρχουν πιο ξεκάθαρες δηλώσεις ότι θα συνεχίσουν την απάνθρωπη πολιτική τους αμετανόητοι. Και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Μου φέρνουν στο μυαλό τον Μένγκελε και τρομάζω. Φοβάμαι το στρατόπεδο που μου ετοιμάζουν.  Ο πιο σίγουρος δρόμος να μπω μέσα είναι να τους πιστέψω και να τους ακολουθήσω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ιστοσελίδες που παρακολουθώ:




alt text alt text