Searching...
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΑΝΟΗΤΟΙ!!- ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑTI ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

1/22/2016 10:49:00 π.μ.


Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή. Να δούμε ποιος έχει το πάνω χέρι, ποιος δίνει τις εντολές και ποιος τις εκτελεί . Δεν πιστεύω να χάρηκαν πολλοί με αυτή την ύβρη και υποτίμηση, που είχε πολλούς αποδέκτες, εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Μια φράση που δεν κρύβει τη μισαλλοδοξία των ισχυρών της Ε.Ε. και της ευρωζώνης και το ρόλο που έχουν αναθέσει στους υπολοίπους . Σε εκβιάζουν, υποκύπτεις, υιοθετείς τα επιχειρήματά τους, σε βάζουν να εφαρμόσεις αυτά που κατήγγειλες, ενισχύουν το προφίλ σου και σε στηρίζουν επικοινωνιακά μέχρι να κάνουν τη δουλειά τους και μετά σου τη λένε.
Έτσι για να σε απαξιώσουν, να σε εκθέσουν για αυτά που έλεγες και αυτά που κάνεις, να σε σπρώξουν να τρέξεις, χωρίς αναστολές, στο δρόμο που σε έβαλαν και δεν έχει γυρισμό, γιατί αυτή «είναι η οικονομία ανόητε» και μην τρέφεις αυταπάτες και με αλαζονεία να σου πουν ότι είσαι αναλώσιμος.
Θα μπορούσε να το πει οποιοσδήποτε. Ο Σόιμπλε είναι ο κέρβερος της ευρωζώνης και του νεοφιλελεύθερου μονόδρομου που επιβάλλεται στην Ευρώπη. Είναι αυτός που γουστάρει να κάνει τη βρώμικη δουλειά όποτε χρειαστεί και μαζί με τη Μέρκελ να θυμίζει ποιος είναι ο πάτερ φαμίλιας της «Ευρωπαϊκής οικογένειας», που λειτουργεί με όρους μαφίας και εκτελεί συμβόλαια θανάτου για τις εξαρτημένες χώρες και τους λαούς . Το είπε, γιατί το γούσταρε, γιατί το πιστεύει και το υλοποιεί.
Είναι όμως και ένα μήνυμα αφύπνισης για όλους μας και κυρίως γι’ αυτούς που έχουν αυταπάτες. «Αυτή είναι η οικονομία, αυτή είναι η ευρωζώνη ανόητοι», ΞΥΠΝΗΣΤΕ γιατί τα χειρότερα έρχονται.

Τάσος Μαυρόπουλος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ιστοσελίδες που παρακολουθώ:




alt text alt text