Searching...
Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Δραγασάκης: «Θετικό σοκ» στην οικονομία μπορεί να επιφέρει η ολοκλήρωση της αξιολόγησης

3/20/2016 01:54:00 π.μ.



Επιτέλους πήγε η ψυχή μου στη θέση της . Πρέπει να ομολογήσω ότι είχα παρασυρθεί και νόμιζα ότι και αυτή η κυβέρνηση είναι ίδια με τις προηγούμενες.
Νόμιζα ότι κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό, ότι βολεύτηκε σε καρέκλες, έκλεψε την ψήφο του στο όνομα της αριστεράς και, άβουλη και παραδομένη, εφαρμόζει πράγματα σε βάρος του, που δεν θα μπορούσαν να εφαρμόσουν οι προηγούμενοι.
Νόμιζα ότι την χρησιμοποίησαν σαν τον καλύτερο παίκτη, για να περάσει αυτό το επίπεδο, από τα πιο δύσκολα, όπως γίνεται και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Για να προχωρήσεις, πρέπει να έχεις ιδιαίτερες δεξιότητες, δεν μπορούν όλοι.
Νόμιζα ότι με το ξεπούλημα αεροδρομίων, λιμανιών, δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου και στρατηγικών υποδομών, γινόμαστε αποικία και χάνεται κάθε δυνατότητα για οικονομική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση στο μέλλον.
Νόμιζα ότι με το καινούργιο ασφαλιστικό και φορολογικό θα πληγούν αγρότες, μικρομεσαίοι, αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες, μισθωτοί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συνταξιούχοι.
Νόμιζα ότι οι τράπεζες θα πάρουν τα σπίτια του κόσμου και ότι οι φτωχοί και οι άνεργοι θα αυξηθούν.
Νόμιζα ότι η κυβέρνηση, κάθε μέρα που περνάει, όλο και λιγότερο μοιάζει με αυτό που ήταν πριν το δημοψήφισμα και όλο και περισσότερο μοιάζει με αυτό που κατήγγειλε και προσπαθεί να το ξεπεράσει.
Δεν είναι όμως έτσι. Ο Δραγασάκης το ξεκαθάρισε. Όλα τα παραπάνω που πρέπει απαραίτητα να γίνουν για να αξιολογηθούμε, δεν θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα στον κόσμο. Δεν θα τον κάνουν φτωχότερο ούτε περισσότερο ανασφαλή. Όλα αυτά είναι μάλλον προπαγάνδα των μεγάλων συμφερόντων, που έπληξε ανεπανόρθωτα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μόλις λοιπόν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατεβάσει στη βουλή το ασφαλιστικό που έδωσαν οι θεσμοί στους υπουργούς, θα συγκεντρωθούμε για να πανηγυρίσουμε και να σας ευχαριστήσουμε, γιατί θα έχουμε υποστεί «θετικό σοκ». Και σίγουρα θα είμαστε περισσότεροι από τις 4 Φλεβάρη, γιατί η χαρά μας θα είναι πολύ μεγάλη.

Τάσος Μαυρόπουλος
μέλος της ΛΑ.Ε




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ιστοσελίδες που παρακολουθώ:




alt text alt text